Anem a…

Festa major de Sitges

Durant dos dies Sitges celebra la festivitat de Sant Bartomeu, amb un conjunt d’activitats que s’entrellacen una després de l’altre durant 36 hores. Gegants, grallers, diables, bastoners, ball de gitanes i tot un seguit d’elements pertanyents al patrimoni cultural català són els protagonistes d’una de les festes tradicionals més destacades del país.

Dies: 23 i 24 d’Agost

Per a poder viure aquesta festa al màxim, et proposem algunes de les cases rurals que hi ha als voltants: (Consulteu tota la informació d’aquestes cases i més a turismerural.com)

Can Ramonet
Can Ramonet és una masia del segle XVI situada al Massís del Montgròs, al marc del Parc Natural del Garraf. La masia està rodejada de vinyes, horts i animals de corral. Disposa de de quatre estances totalment equipades i  adaptades a les necessitats de cada hoste.
Cal Piu

Cal Piu és una masia ubicada al bell mig de la comarca de l’Alt Penedès, on des de fa generacions s’hi desenvolupa el conreu de la vinya i l’olivera. Un indret tranquil acull la masia totalment rehabilitada i reformada amb tots els detalls per oferir el màxim confort.


 

 

Deixa un comentari